Nieuwsbrief November 2018

Na drie enerverende maanden zijn alle installaties opgeruimd en is het weer stil in het Rijsterbos. Wij mogen terug kijken op een bijzondere en prachtige geluidsexpositie waar veel over gesproken en geschreven is en nog steeds over gesproken wordt. Voor Kunstkring Gaasterland een hele drukke tijd. Nu hebben we weer tijd voor een nieuwsbrief. De afronding van Lûd is bijna afgerond en dat houdt in dat wij weer vooruit kijken naar 2019.

 

Zaterdag 8 juni 2019 – Kunstmarkt:
Een 10e keer Kunstmarkt in het centrum van Balk vinden wij een feestje waard. Alle bijzondere deelnames worden op dit moment onderzocht en benaderd voor de mogelijkheid van optredens, acts enz. enz.
Kunstenaars kunnen zich weer inschrijven via de website www.kunstkringgaasterland.nl waar het inschrijfformulier te vinden is. Inschrijven kan ook door een mail met NAW gegevens te sturen naar kunstkringgaasterland@hotmail.com
Na inschrijving nemen wij contact op en geven mogelijke deelname door nadat het werk goedgekeurd is door de toelatingscommissie.
Van 1 december 2018 t/m 31 januari 2019 houdt de Rabobank weer de actie Ledensponsoring. Leden van de bank hebben de mogelijkheid om 5 euro te schenken aan een vereninging of stichting. Ook Kunstkring Gaasterland heeft zich voor deze actie aangemeld. Ga naar rabo.nl/sneek-zwf/ledensponsoring en kies nr. RLS098. Alvast dank!

 

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: Vrijwilligers zijn GOUD waard! Tijdens Lûd hebben wij dit ervaren maar ook in de 10 jaar Kunstmarkt. Een vaste kern van geweldige mensen staat tijdens dit evenement aan onze zijde en helpen met opbouwen, alles op zijn plek zetten, voorkomen verkeerschaos enz. Hoe bijzonder is dat! Na Lûd kwamen er weer een tweetal spontane aanmeldingen bij. Prachtig! Lijkt het jou leuk mee te draaien met een gezellige groep mensen, twijfel niet en stuur ons een mailtje met wat je wel en wat je niet leuk vindt om te doen.